Gyakran ismételt kérdések

A generikumok nem különböznek minőségben az eredetitől?

A generikumok kémiai képlete megegyezik az eredetivel, így ugyanolyan terápiás hatással vannak a szervezetre. A meglévő "recept" másolásával a gyógyszergyártók nem fizetnek nagy pénzeket a szabadalomért, így lehetőségük van arra, hogy csökkentsék termékeiket. A generikumok biztonságossága és minősége nem hagy kétséget, mivel azt a gyártó kormányzati szervei által kiadott megfelelő tanúsítványok támasztják alá.

Jeneric facly duplikátum eredeti?

Ha megnézzük a két anyag kémiai összetételét, akkor azt találjuk, hogy valójában nem másolatok: a "terápiás mag" általános, a hozzá kapcsolódó szennyeződések pedig különbözőek. A szennyeződések a terápiás befolyásolási folyamatot nem biztosítják. A szabadalmi oltalom lejárta után az eredeti vállalat más gyártóknak csak saját márkájú félkész terméket ad el. De a termelés titkai nem nyílnak meg. Miközben a gyártókat azzal zaklatják, hogy félkész terméket hoznak be, a gyógyszertárakban csak az eredeti gyógyszert árulják. Amint a gyártóknak sikerült analógokat létrehozniuk - a generikumok megjelennek a gyógyszertárak polcain.

Mit kell tudnom az előkészületekről?

A készítmények csak szexuális izgalom jelenlétében járulnak hozzá az erekció kialakulásához! Ne vegyen be naponta egy tablettánál többet. Kérjük, kövesse az adagolást és az ellenjavallatokat.